PowerUnit in de retail

Ecologisch, duurzaam en verwarming in uw winkel? Het kan!

De uitdaging van Guido

Als eigenaar van een retail zaak weet ik hoe moeilijk het kan zijn om uw grote winkelruimtes te voorzien van de nodige warmte en groene energie zonder dat uw energiekosten enorm stijgen. Bovendien zijn sommige systemen zeer aanwezig in uw winkel en passen ze niet bij het interieur van de zaak.

Wij streven altijd naar het hoogste winkelcomfort voor onze klanten en zochten naar een innovatieve en duurzame oplossing om zo onze winkel te voorzien van de nodige warmte en energie zonder dat het ten koste gaat van ons comfort en interieur.

  • Grote en hoge ruimtes voorzien van warmte en energie
  • Steeds nastreven van hoogste winkelcomfort
  • Ergonomische en design oplossingen
  • Te hoge energiekosten
PowerUnit

De oplossing

Met de GreenlifePro PowerUnit kan u voortaan uw eigen groene stroom en warmte voorzien in uw winkel, zonder dat u grote aanpassingen moet doen aan de zaak. Dit ecologische systeem zal ervoor zorgen dat je energiefactuur drastisch daalt, zodat u extra geld kan investeren in de core business van uw winkel. Dankzij de compacte afmeting biedt dit een ruimtebesparende oplossing.

Bovendien zal de GreenlifePro PowerUnit niet enkel uw energiekosten verlagen, maar ook het winkelcomfort voor uw klanten verhogen. De PowerUnit biedt immers verwarming voor uw winkel en klanten, wat zorgt voor een aangename sfeer. Kies voor een financieel en ecologisch rendabele oplossing!

Ik wil graag meer informatie
  • Oplossing voor eigen lokale energie
  • Compacte afmetingen
  • Verwarming / comfort van de winkel
  • Ecologisch / financieel zeer rendabel

Een succesverhaal in de kijker

“We gaan met de PowerUnit onze eigen elektriciteit opwekken en de winkel verwarmen. Door de GreenlifePro PowerUnit gaat onze elektriciteitsrekening sterk verminderen. GreenlifePro werkt op een correcte en professionele manier. Ik ben tevreden!“

Guido Vossen

Vossen Fashion

Benieuwd naar meer?

Ontdek alle succesverhalen

Did you know that your carbon footprint instantly reduces by 95% by switching from plastic bottles to a water fountain. Logical too: you save on waste, transport and storage in one go.

More of this?
Subscribe to our newsletter


© 2023 GreenlifePro - All rights reserved