GreenlifePro office at Bonheiden

Over ons

Familiebedrijf

Mijn naam is Matthias en op mijn 20 jaar startte ik met GreenlifePro.

Aan de Belgische kust kwam ik een Amerikaanse ondernemer tegen die in de buurt was voor het zoeken van een verdeler voor zijn waterfilter in de regio Benelux.

In het begin gingen we deur aan deur in mijn thuisregio, maar we kwamen al snel tot de vaststelling dat kantoren en horeca onze ideale klanten waren. Door de uitbreiding van de sectoren kwamen er ook andere producten bij en de eerste medewerkers.

Ondertussen zijn we verschillende jaren verder en hebben we ons eigen bedrijfsgebouw waar we uiteraard trots op zijn en kwam zelfs de GLP PowerUnit mee in ons productengamma. De PowerUnit is een ideaal toestel voor de huidige energiecrisis te kunnen tackelen.

De warme en familiale bedrijfssfeer die dragen we zeer sterk uit en vinden we enorm belangrijk. Daarom dat elke nieuwe medewerker daar ook zeer hoog op moet scoren. De afgelopen jaren hebben we verschillende honderden klanten kunnen verder helpen met onze oplossingen en ben ik er daarom van overtuigd dat we ook jouw kunnen verder helpen.

In de media

...
Starter van de week: GreenlifePro biedt ecologische oplossingen

Topsport, gezondheid en ondernemerszin vormden voor Matthias Logist de basis om GreenlifePro op te starten.

...
GreenlifePro maakt waterfonteinen touchless

Dat de coronacrisis soms ook inspirerend werkt voor ondernemers, is de afgelopen maanden meermaals bewezen.

...
GreenlifePro zorgt voor eerste elektrische karts in Antwerpen

GreenlifePro uit Bonheiden helpt Antwerp Bowling aan een multilevel racingcircuit op groene energie.

Wist je dat overstappen van plastic flessen naar een waterfontein je ecologische voetafdruk op slag met 95% verkleint? Logisch ook: je bespaart in 1 klap op afval, transport en opslagruimte.

Plus de ceci?
Abonnez-vous à notre newsletter


© 2023 GreenlifePro - Tous les droits sont réservés