PowerUnit

Sauna’s en zwembaden verwarmen met groene stroom! Duurzaam voor het milieu.

De uitdaging van Christiaan

Als eigenaar van onze prachtige wellnesszaak ben ik me bewust van de uitdagingen die we jaar na jaar moeten aangaan, waaronder de hoge energiekosten. Onze wellnessruimtes moeten immers zo efficiënt mogelijk worden ingericht om het comfort en de luxe van onze klanten te garanderen.

We weten dat het constant op temperatuur houden van zwembaden en jacuzzi’s aanzienlijke kosten met zich meebrengt, evenals de energiekosten van alle bijbehorende apparatuur. Daarom zijn we op zoek naar oplossingen om deze kosten te verlagen en tegelijkertijd het comfort van de klanten te behouden.

  • Jaar na jaar hoge energiekosten in de sector
  • Noodzaak om elke ruimte zo rendabel mogelijk in te richten
  • Constante temperatuur van zwembaden en jacuzzi’s
  • Algemeen hoge elektriciteitskosten
PowerUnit

De oplossing

Wilt u als wellness-eigenaar ook afstappen van hoge energiefacturen en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen? Wij bieden u onze GreenlifePro PowerUnit aan waarmee u uw hele wellnessruimte kan voorzien van constante warmte en groene energie. Dit ecologisch verantwoord alternatief gaat gepaard met een groot financieel rendement.

Deze vrijgekomen budgetten kunnen elders voor uw core business besteed worden. Met onze GLP PowerUnit kan u niet alleen uw energiefactuur drastisch verminderen, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleinen. Ontdek nu de mogelijkheden van onze duurzame en efficiënte oplossing voor uw wellness.

Ik wil graag meer informatie
  • Aanmaak eigen elektriciteit
  • Constante verwarming van accommodatie
  • Duurzaam en efficiënt
  • Door de GLP PowerUnit wordt uw energiefactuur drastisch verminderd

Een succesverhaal in de kijker

“GreenlifePro kan ik aanbevelen omdat ik er zelf goede ervaring mee heb. GreenlifePro in één woord zou onrecht aandoen aan GreenlifePro. Ik vind hun reactiesnelheid erg bijzonder. En dat ze mee nadenken naar wat voor ons de juist oplossing is.”

Christiaan Janssens

Akwa Everberg

Benieuwd naar meer?

Ontdek alle succesverhalen

Wist je dat overstappen van plastic flessen naar een waterfontein je ecologische voetafdruk op slag met 95% verkleint? Logisch ook: je bespaart in 1 klap op afval, transport en opslagruimte.

Meer van dit?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief


© 2023 GreenlifePro - Alle rechten voorbehouden